Tanya og Morten Bennetsen

Morten Bennetsen er født og opvokset med heste. Han er ud af 4. generation af hesteentusiaster. Hans ridekarriere startede som 5-årig. Hans forældre Irma og Vagn Bennetsen har drevet hingstestation gennem 25 år, og denne har han også deltaget aktivt i.

I 1995 tog han til Hingstestation og konkurrencestald Böckmann, hvor han kom under vingerne hos Gilbert Böckman. Her tog hans karriere for alvor fat, og han lærte her de værdier og principper, som ligger til grundlag for hans ridning idag.

I 1997 mødte Tanya og Morten hinanden. Sammen tog de til Tyskland og Østrig fra 1998 til 2004, hvor de arbejdede i uddannelses- og konkurrencestalde.

I 2002 blev de gift, og i 2003 kom deres første barn Madelen til verden i Graz, Østrig. I 2004 vendte parret hjem, og Morten blev ansat i Djurslands Rideklub. I 2006 kom Victor til verden, og i 2010 kom Isabell til verden. Disse begivenheder vil altid være de mest betydningsfulde for parret.

I oktober 2006 købte parret et ridecenter beliggende i Veggerslev tæt på Grenå, hvor de i dag driver en salgs- og konkurrencestald.

Deres familie er en uvurderlig hjælp i dagligdagen.