Den 27-28 februar afholdt Århus Rideklub Århus mesterskabene. Vi havde lastbilen fuld og alle hestene gik super trænings runder på Vilhelmsborg fine bane.

NDRK var flot repræsenteret med 12 ryttere til start. Alle har redet fine runder og opnået flotte placeringer, bla. 8 placeringer alene i top 5 henover weekenden. I MB* kval lørdag aften havde vi 8 rytter til start, så flot af vores lille klub! Stort tillykke til alle med de fine placeringer.
Madelen fik placering på Hopla i LA* og placering på Calida i MB*efter flotte nulrunder. Søndag red Madelen debut i 135 på Calida med to ærgelige bomme, men ellers en super flot runde. Hun er klar til indendørs DM for Children den 11-13 marts og vi glæder os.

Mikkel red flotte runder på MB Birkegaardens Charmeur, MB Hoplas Diamond Star, MB Aagaardens Heartland og MB Ambition. Ambiton blev placeret i MB* efter en flot nulrunde. Diamond fik to placeringer i LB** og LA* og Heartland blev nr 2 i MB* og en enket bom i MB**

ACDC fik en placering i LA** med Morten. Leda Sem fik nogle fine runder i LA* og er klar til unghestechampionatet i Herning.