Med til hingstekåringen i Herning havde vi MB Hoplas Highlight i youngster touren for 6 og 7 års inviterede equipager, MB Birkegaardens Charmeur i præsentationsklasserne for 4 og 5 års heste og MB Aagaardens Heartland i big tour.

MB Hopla’s Highlight opnåede placering i youngster klassen den første dag og opnåede en flot 5 plads i finalen med en meget imponerende runde hvor han sprang totalt overlegent.

Charmeur gik 3 flotte runder hvor han viste meget stor kapacitet. Han fik meget flotte ord med på vejen af de to dommere Jonny Hansen og Bo K. Møller. Desuden deltog han i gallashowet hvor han bevidste at han er meget cool! Han var upåvirket af det store setup, en hal med 7000 mennesker, musik og en masse larm.

Heartland var super fin den første dag og havde en enkelt trillebom i en svær MA**.

Efter at han deltog i gallashowet fredag aften blev han ret skræmt af det store setup, og var ikke sig selv resten af weekenden. Han tog dog nogle super fine spring især i den svære S klasse lørdag aften og vores indslag under gallashowet fik stor ros. Gallashowets tema i år var drømme. Vi havde allieret os med en vaskeægte comboy og meget dygtigt horsemanship pige, nemlig Joan Sartori Søe fra Ranch Elmehøj, og hun hjalp os med at finde det helt rigtigte udstyr så Morten, Madelen og Victor kunne lave et super indslag som Monty Roberts i årets kostume springning. Vi er så glade for at både Joan fra Ranch Elmehøj og Pernille Bendix fra little Creek ville hjælpe os! 1000 tak til begge piger. En stor tak til Joan for at have udvidet vores ordforråd med Yiihaar, Cowboy up, Gidiup, Yay og og indviet os i den fantatiske western verden.

Desuden fik Vagn overrakt blomster af Casper Cassøe og fik en flot hædersbevisning fordi alle vores 3 heste der var med i Herning i år er købt på Dansk Varmblods aktioner gennem årene.

 

 

 

Vagn fik en hædersbevisning overrækt af Casper Cassøe fordi alle vores 3 deltagende heste ved årets hingstekåring er købt på DV´s aktioner gennem årene.
Vagn fik overrakt blomster ved lørdagens aktion
heartland gallashow
Heartland under gallashowet

 

Victor og Madelen som cowboy og Rodeo Queen
Madelen og Victor som rodeo queen og cowboy under gallashowet

 

 

Hopla Herning
Hopla var flyvende i Herning